Inschrijving voorrijders Tandemtocht

Beste voorrijder,

Dit jaar zal er in de omgeving van Amersfoort alweer voor de zevende keer een Tandemtocht Keistad georganiseerd worden voor mensen met een visuele beperking. Deze keer zal die plaatsvinden op zaterdag 25 mei 2024.

Om de tandem tocht weer perfect te laten verlopen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die mee willen doen als voorrijder. Het  aantal achterrijders zal ongeveer 80 zijn. De tocht heeft een lengte van circa 45 kilometer. Mensen die met openbaar vervoer komen kunnen vanaf Amersfoort centraal station tussen 09:00 en 09:45 uur gebruik maken van onze pendelbus. De dag zelf begint om 10:00 uur en zal rond 17:30 zijn afgelopen. Van de pendeldienst kan aan het eind van de dag ook gebruik gemaakt worden om weer naar het station terug gebracht te worden.

Met onderstaand formulier kan je je inschrijven. Wil je dit zo volledig mogelijk invullen? Meer informatie kan je onderaan het inschrijfformulier vinden.

  Inschrijfformulier voor voorrijders

  Uw deelname is geheel gratis.

  Het formulier moet uiterlijk 1 mei bij ons binnen zijn.  Er is plaats voor maximaal 80 deelnemers, dus ook 80 voorfietsers. Daarna hanteren wij een wachtlijst.

  Wanneer je je inschrijft gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met ons privacybeleid

  Voor vragen kan je tussen 10.00 en 17.00 uur contact opnemen met ons secretariaat, met nummer 06 47 31 30 20.

  Met vriendelijke groet,

  Martin Wubbe

  Voorzitter.